Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: främst helger 8 juli–13 augusti.Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 23.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Söndagslunch


Lunch bör förbokas då vi har begränsat med sittplatser. Det går inte att reservera platser utomhus.

Lunch serverar vi endast söndagar i säsong. Sista beställning kl. 14.30.

Vi serverar en tvårätters för 225 kr, då serveras varmrätten vid bordet och dessert och kaffe får man förse sig själv med från buffé. Det finns kött/fisk/fågel/veg och även isterband för den som är extremt isterbandssugen. Menyn sätter vi oftast på lördagen, så håll ögonen öppna på vår facebooksida för uppdatering.

Om vädret står oss bi kan vi även husera spontana lunchgäster på uteservering eller in trädgården, utbudet av lunchrätter kan då vara något begränsat. Men detta kräver att vi redan har en bokad lunch igång, har du en bit att åka så rekommenderar vi inte att chansa!

Är du lunchsugen, se till att boka via formuläret nedan, ringa oss på 0383-211 90 eller e-posta bokning@cafesergel.se! OBS! Bokning via e-post är inte bekräftad förrän du har fått en bokningsbekräftelse från oss.

Övriga dagar i säsong kan vi öppna för lunch på förfrågan för sällskap om minst 12 personer. Meny efter överenskommelse.


Vi uppdaterar menyn inför varje helg, på vår facebooksida brukar vi lägga upp aktuell meny, ta gärna en titt där.

Våra standardrätter är gjorda med laktosfria produkter och vårt eget knäcke bakas utan gluten. Läs mer på vår sida om allergener.


Mat & dryck   


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga