Lördag 28 juni: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 4 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 5 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Fredag 18 juli: Bokningsbar middag från kl 18 [Boka] eller drop-in i mån av plats. Det går också bra att bara beställa en drink om man vill. B+B är öppet [Boka].
Lördag 19 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 26 juli: ”Tapperas” bokningsbart kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 9 augusti: Provning av svenskt bubbel kl. 19 / Tasting: Swedish sparkling wines 7 pm [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 6 september: Säsongsngfinal! 3-rättersmeny / 3-course dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Våra recept · Café Sergels ostkaka · Café Sergels knäcke · Crème Brûlée · Halloncoulis · Memmakaka · Rödbetskaka · Citrontårta · Chokladkaka · Torta della Nonna Smålandese · Brantevikssill · Hallonsylt · Ketchup · Lingonchutney · Potatissallad · Lemon curd ·
Café Sergels potatissallad
2,5 kg kokt färskpotatis, med skalet kvar
500 gr majonnäs
500 gr crème fraîche
200 gr skivad rödlök
Hackade örter
1 msk dijonsenap
20 gr salt
1 dl bostongurka
Kapris efter smak och behag
Koka potatisen och låt den svalna. Gör såsen och blanda ihop det hela. Potatissallade håller sig ungefär en vecka i kyl.