Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Öppet: lördagar och söndagar 8 juli–13 augusti.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Karta

White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Bokning B&B

Kaffe 2.0


Vill din krog eller ditt kafé flytta fram sin kaffeposition och samtidigt förbättra lönsamheten i din kaffeservering? Vi ser över ditt kaffe och hjälper dig på vägen.

Lanseras under våren 2019

Kundernas medvetenhet ökar hela tiden och fler och fler förväntar sig en bra kopp kaffe ute, väl utvalda bönor, tydliga ursprung, ekologiskt, gott kaffehantverk med mera, med mera. Med vårt koncept hjälper vi dig att styra upp kaffet.

Konceptet kallar vi ”Kaffe 2.0” och det är en kvalitetssäkring för restaurangen/kaféet. Du behöver inte bry dig om kaffet, vi ser till att du har rätt kaffe för din verksamhet och håller koll på utbildning, trender,  teknik med mera åt dig. Kaffet via vårt avtal är inte dyrare än att köpa direkt av rosteriet eller grossister. Den ringa kostnad som grundavtalet innebär räknas snabbt hem i ökad kaffeintäkt och försäljning.

Vi har erfarenhet så såväl egna som andras verksamheter och samarbetar med flera fristående hantverksrosterier i landet. Du får ett kaffe som passar perfekt till din verksamhet och vi trimmar in både personal och utrustning. Här finns kaffe från det vanliga fikakaffet till high-end-kaffen av absolut världsklass.

Detta är Kaffe 2.0:


  • Genomlysning av din kaffeverksamhet

  • Hantverksmässigt rostat specialkaffe

  • Hjälp med skyltning och information om kaffet

  • Inventering av maskinpark och eventuellt rekommendationer till byten/köp

  • Tillgång till vårt utbildningsprogram för personal

  • Löpande kvalitetskontroll, både synligt och in kognito

  • Tillgång till vårt webbaserade verktyg


Kan köpas till:

  • Skräddarsydda utbildningar på plats på företaget


Via vår skräddarsydda nätbaserade programvara får du som kund koll på ditt kaffe, programmet lär sig ganska snart när det är dags att beställa och håller koll på rengöring, utbildningar m.m. Det finns även fördjupad information om kaffet som leveras och möjlighet att skriva ut information om kaffet både som POS-material och fylligare information och säljtips till personal.

Men jag har ju avtal med stora Rosteriet?
Tråkigt för dig, men det finns hopp! Kolla avtalstid och maskinhyror, att ha ”gratiskmaskiner” kan vara dyrt i längden.

Men, om ni bara väljer kaffe så kan ju säga upp och handla direkt av rosteriet?
Jo visst är det så. Men vi vågar lova att ditt kaffe håller stilen och vi är med hela tiden, det är en billig försäkring.

Men, vi köper ju från stora Grossisten?
Det gör de flesta. Men för att vårt koncept ska funka så är det våra utvalda hantverksrosterier vi jobbar med. Vårt webbverktyg kommer efter inkörningsperioden kunna sköta kaffebeställningar så gott som automatiskt åt er.

 

Kaffe 2.0 finns i följande varianter

Bra standard
Här väljer vi ut ett kaffe som ska passa till ”många och mycket”. Ett bra grundkaffe som är lätt att jobba med och lätt att tycka om, det ska passa lika bra till smörgås som till tårta. Kaffet kan vara en single origin eller en blandning, allt efter vad som passar. Vi kan hjälpa till att ta fram egna etiketter med er design.

Bäst just nu
Vi väljer ut vad som är bäst och i säsong just nu, oftast är det tre eller fyra kaffebyten per år. Kaffe anpassat efter skörd och säsong är egentligen lika självklar som hur man följer årstiderna i köket. Med fördel kan din verksamhet också ta fram bakverk och desserter efter säsongens kaffe — vi hjälper dig gärna med tips.

Grand Cru
Vi tycker att bra kaffe förtjänar att behandlas på samma sätt som ett bra vin. Grand Cru passar för restaurangen som vill lyfta sin kaffeupplevelse till nya höjder. Vi hjälper till att hitta kaffen och serveringssätt som ger ett kaffe som t.o.m. kan ge vinet en match!  Vi pratar små unika partier, små gårdar, udda och spännande ursprung.  Kombinera gärna med Bra standard eller Bäst just nu till ditt standardkaffe och Grand Cru till à la cartesevering.

Kontakta oss för mer information!White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga